Wie ben ik?

Dat heb ik mij ook vaak afgevraagd, wie ben ik? Misschien heb jij dat ook wel gedaan, of doe je dat op dit moment nog. Ben jij jezelf aan het herontdekken of........

Ik heb dat wel gedaan, mezelf herontdekt. Ben meer de dingen gaan doen die ik echt leuk vindt en die mij energie geven in plaats van kosten. Ik coach al jaren op diverse vlakken en terreinen, echter ik was lange tijd niet gecertificeerd of geaccrediteerd, nu wel.

En juist dat heeft mij meer inzichten gegeven. Heeft mij doen beseffen dat ik nog lang niet klaar ben in coachland en als vertrouwenspersoon. Ik leer elke dag van de mensen om mij heen. Grote en subtiele verschillen in de mens en haar gedrag en emoties maken dat heel divers. Wil je meer over mij weten, kijk dan eens op mijn diverse socialmedia pagina's of contact mij hier

Oh en daarnaast ben ik vader van twee zoons, opa van 2 twee kleinkinderen, baasje van een husky en een gelukkige echtgenoot die houd van wandelen, reizen en vele andere dingen:-)