Wil je met mij praten? Dat kan, tenslotte is jouw welzijn mijn prioriteit. Als vertrouwenspersoon sta ik open voor je verhaal, ik ben er om je aan te horen, te begeleiden en te ondersteunen in elke uitdaging of beknelling die jij mogelijk ervaart.

 

Wat kan ik je dan bieden: ik bied je LEV;

 

  • Luisterend oor, ik hoor, jij voelt je gehoord;

  • Emotionele betrokkenheid, ik ben er voor je, jij voelt je niet alleen, ik sta je bij;

  • Veiligheid en vertrouwen, ik bied je een veilige omgeving en alles wat je met mij bespreekt is vertrouwelijk*

 

Ik ben er om je te begrijpen en sta in voor een professionele aanpak waarbij respect hoog in het vaandel staat. Jij hoeft het niet alleen te doen in situaties waar jij je om wat voor reden dan ook niet prettig voelt. Wil je nader kennismaken en een glimp van je verhaal alvast kwijt? Maak dan hier een afspraak

 

*Alles is vertrouwlijk tenzij er wettelijke bepalingen zijn die mij, net als ieder andere burger, verplichten mijn vertrouwelijkheid op te heffen.